Η Εταιρεία μας

Πολυετής Πείρα. Αφοσίωση. Αποτελεσματικότητα.

Η Ιστορία μας

Η ιστορία μας ξεκινάει το 1993, όταν ο Θεόδωρος Σ. Λύτρας, έχοντας ήδη λάβει διακρίσεις για την ακαδημαϊκή του πορεία, και ξεχωρίζοντας για τις νομικές του ικανότητες, αποφάσισε να ανοίξει το δικό του γραφείο. Σύντομα, μαζί με τον αδερφό του, Ευάγγελο Λύτρα, ένωσαν τις δυνάμεις τους, ξεκινώντας μία επιτυχημένη πορεία μάχιμης δικηγορίας.

Δύο χρόνια αργότερα, και με την ομάδα να διευρύνεται συνεχώς, το γραφείο μεταφέρθηκε από τα περίχωρα του Πειραιά στο κέντρο της Αθήνας, όπου εδράζεται ως σήμερα.

Ο Θεόδωρος Λύτρας, στις αρχές της νέας χιλιετίας έγινε καθηγητής στη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το γραφείο άρχισε να αποκτά τον χαρακτήρα boutique law practice, κατά τα πρότυπα αντίστοιχων ευρωπαϊκών γραφείων, επιδεικνύοντας υψηλού επιπέδου πελατολόγιο, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων μεγάλες τράπεζες, εταιρείες εισηγμένες στο χρηματιστήριο, και επιφανείς ιδιώτες. Από το 2008 απέκτησε εταιρική μορφή, υπό την επωνυμία “Λύτρας και Συνεργάτες”.

Η δικηγορική εταιρεία μας εξακολουθεί να βρίσκεται στο προσκήνιο της μάχιμης δικηγορίας, και πλέον παρέχει και συμβουλευτικές υπηρεσίες, καλύπτοντας ένα εύρος τομέων δικαίου. Η νέα γενιά δικηγόρων που στελεχώνει την εταιρεία μας, μας χαρίζει αισιοδοξία ότι η μακρά και αίσια πορεία που ξεκίνησε πριν από 30 χρόνια, θα συνεχιστεί, καρποφόρα και στον παλμό των εξελίξεων.

Η Φιλοσοφία μας

Στόχος µας είναι να παρέχουμε στους πελάτες µας νομικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Η Δικηγορική Εταιρεία Λύτρας και Συνεργάτες εξασφαλίζει απόλυτη ειλικρίνεια και σοβαρότητα στον χειρισμό κάθε διαφοράς.

Για εμάς κάθε υπόθεση είναι μοναδική και αντιμετωπίζεται µε αφοσίωση και αίσθημα ευθύνης. Εμπιστοσύνη και αποτελεσματικότητα αποτελούν τα θεμέλια της νομικής φιλοσοφίας µας. Δεσμευόμαστε να εκπροσωπήσουμε ενώπιον της Δικαιοσύνης κάθε πελάτη λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες και ιδιαιτερότητες έκαστης υπόθεσης και να εργαστούμε µε ακεραιότητα και πάθος για κάθε εντολέα.

Η Δικηγορική Εταιρεία Λύτρας και Συνεργάτες στελεχώνεται από εξειδικευμένο επιστημονικό δυναμικό. Η ομάδα µας αποτελείται από άριστους επαγγελματίες που χαρακτηρίζονται από υψηλή νομική κατάρτιση, εργατικότητα, και εξαιρετική συνεργασία.